Press "Enter" to skip to content

Florin Piersic Jr. vine la Arta

Cunoscutul actor va fi prezent la Cinema Arta joi, 6 decembrie, începând cu ora 20.00, când va avea loc premiera filmului Moon Hotel Kabul la Arad, în care acesta joacă rolul principal.

Cel mai recent film al regizoarei Anca Damian deschide seria premierelor românești la „Arta“ din luna decembrie. Un film cu multe straturi și înțelesuri, misterios și furtunos, Moon Hotel Kabul construiește un puzzle prin care încearcă să compună adevărul, dar și să chestioneze natura acestuia.
După un scenariu scris de Anca Damian și Lia Bugnar, Moon Hotel Kabul îl are în rolul principal pe Florin Piersic jr., care va participa la discuții cu publicul cinefil de la „Arta“ după proiecție.
Moon Hotel Kabul este cel mai recent film al casei de producție Aparte Film și a fost distins cu Premiul pentru cea mai bună regie la Festivalul de film de la Varșovia 2018.

În distribuție îi mai regăsim pe Ofelia Popii și Adrian Titieni.

Prețuri bilete: 10 lei preț întreg, 5 lei preț redus pentru studenți și pensionari și 2,5 lei preț redus pentru elevi (cu carnetele vizate la zi). Biletele pot fi achiziționate de la Cinema „Arta“, înainte de începerea filmului.

Evenimentul este organizat de Centrul Municipal de Cultura Arad în colaborare cu Asociaţia CitiZenit şi face parte dintr-o iniţiativă pe termen lung de revitalizare a cinematografelor arădene.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *