Press "Enter" to skip to content

“Dacă noi ne iubim” – musical pe muzica Holograf, la Filarmonica din Arad

Un spectacol intens şi plin de dinamism care va avea loc, în 23 martie, de la ora 19.00.

Musicalul “Dacă noi ne iubim” – primul muzical de tip generation-fusion din România – este o poveste de dragoste imaginată de Julieta Georoiu si scrisă de doi adolescenți: Anastasia Jinga si Rareș Fota, pe muzica trupei Holograf.


“Dacă noi ne iubim”- musical adolescentin este primul muzical de tip generationfusion din România. Spectacolul creeaza un pod peste generații între fanii Holograf – majoritatea ajunși la vârsta adultă și adolescenții zilelor noastre, cu un scenariu original și abordând un gen teatral în plină ascensiune în România – musical, fiind jucat exclusiv de tineri (mulți dintre ei premiați la cele mai importate competiții de voce, dans sau actorie), spectacolul emană energie, tinerețe si iubire.
Toată muzica (inclusiv cea instrumentală) este interpretată live de TOMY WEISSBUCH & BAND: Şerban Matei (chitară), Alexandru Săliştean (clape + bas), George Popescu (tobe), Jack Popescu (percutie).

Spectacolul este produs de JG Production.

Preţuri bilete:

60.00 LEI (Cat. I) / 40.00 LEI (Cat. II) / 25.00 LEI (Cat. III)

Biletele pot fi achiziţionate de la casieria Filarmonicii de Stat sau online, de aici https://eventbook.ro/music/bilete-daca-noi-ne-iubim-musical-original-dupa-muzica-trupei-holograf-arad?fbclid=IwAR3Geu70_WrkiHIzBzkWJYTj9J-ofnwQA59T2q6hH1Gx20b0oy6trBygtPE

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *