Press "Enter" to skip to content

Spectacolele săptămânii la teatru

În această săptămână sunteţi invitaţi să vedeţi sau, de ce nu, să revedeţi patru spectacole de excepţie, la Teatrul Clasic “Ioan Slavici”.

Joi, 14 martie, ora 19.00, sala mare

FAMILIA IBSEN

scenariu colectiv

Regia: Cristian Ban

Costume: Arina Varga

Un demers teatral bazat pe un scenariu colectiv – un soi de oglindă între societatea norvegiană din secolul al XIX-lea – în care femeile erau în stare să facă gesturi cu adevărat îndrăznețe pentru epocă – și societatea de acum.

 

Vineri, 15 martie,  ora 19.00, sala mare

TAKE, IANKE ŞI CADÂR

Regia: Laurian Oniga

Un text clasic, un regizor inspirat și niște actori talentați. Aceasta este rețeta unei comedii cu farmec și tâlc, o poveste despre toleranță și bună înțelegere.

Sâmbătă, 16 martie, ora 19.00, sala Studio

SĂ NE CUNOAŞTEM MAI BINE

scenariu colectiv

Regia: Cristian Ban

“Ați furat vreodată?” “Ce avere aveți?”  sau “Sunteți fericiti?” sunt întrebări pe care patru actori arădeni vi le lansează într-un demers teatral inedit. Un spectacol în care sunteți provocați să scoateți la iveală, evident, sub protecția anonimatului, cele mai ascunse…adevăruri ale voastre.

Duminică, 17 martie, ora 19.00, sala Studio

AI MEI ERAU SUPER

scenariu colectiv

Regia: Cristian Ban

Spectacolul este construit pe un scenariu colectiv bazat pe intamplari reale ale actorilor din distributie. Ideea acestui spectacol i-a venit regizorului Cristian Ban de la numele unui blog unde oamenii trimiteau fotografii facute in ani cu parintii lor atunci cand acestia erau foarte tineri.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *