Press "Enter" to skip to content

”Caisă“ la Cinema Arta

Un film despre costurile personale şi emoționale ale boxului, în care Caisă ne arată cât de greu se naște un campion. ”Caisă“ poate fi vizionat marți, 2 aprilie, începând cu ora 20.00, la Cinema Arta.
”Un film de o tan­drețe discretă care transpare în pofida mediului sărac din care provine Caisă, a felului direct al antrenorului de a se adresa elevilor și din tot ceea ce înseamnă lumea boxului unde, vorba maestrului Dobre, nu dă nimeni cu o floare în tine“.
(Iulia Blaga, Suplimentul de cultură)

 Regia: Alexandru Mavrodineanu
Prezentat în premieră mondială la TIFF 2018
★ Premiul pentru cel mai bun film din secțiunea AFF România la Astra Film Festival 2018
★ Premiul pentru cea mai bună regie la Docuart Fest 2018
★ Selectat în competiție la ZagrebDOX 2019 și la Thessaloniki Documentary Festival.

Trailer ▶ bit.ly/CAISAT1
Teaser ▶bit.ly/CAISAV1

Într-o sală de antrenament de la marginea Bucureștiului, un antrenor de box (Dumitru Dobre) aflat la sfârşitul carierei lucrează pentru a transforma un grup de copii din medii defavorizate în următorii campioni de juniori. Deziluzionat, dar perseverent, antrenorul Dobre îşi pune speranţele într-un puşti talentat de 13 ani, poreclit Caisă (Cristian Palcuie). Stilul răbdător, observaţional, şi filmarea din mână dezvăluie costurile personale şi emoționale ale boxului, atunci când performanța este atinsă în ciuda realităților aspre ale vieții din afara sălii de sport, prin disciplină dură, spartană.

——
Biletele pot fi achiziționate de la Cinema Arta, de luni până joi, între orele 10-17, vineri, între orele 10-14, sau cu 2 ore înainte de începerea filmului. Biletele pot fi rezervate în prealabil pe e-mail, la adresa: cinemaartaarad@gmail.com.

Preț bilete:
– 12 lei preț întreg
– 5 lei preț redus pentru elevi, studenți şi pensionari

Informații la tel. 0257/280526

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *