Press "Enter" to skip to content

“Micuțul Nicolas în vacanță” la Arta

Sâmbătă, 6 aprilie, la cinema Arta, începând cu ora 11, va rula pelicula franceză Micuțul Nicolas în vacanță. Filmul este în limba franceză cu subtitrare în limba română și se adresează în principal celor cu vârsta peste 8 ani.

Programul de educație prin cinematografie inițiat la începutul acestui an continuă, așa cum deja s-au obișnuit tinerii cinefili, în prima sâmbătă a fiecărei luni.

Filmul vă invită la o experiență relaxantă, amuzantă și plină de peripeții împreună cu cei dragi. Inspirat din benzile desenate ale lui Rene Goscinny și Jean Jacques Sempe franciza din anii ’60 s-a transformat într-o experiență cinematografică fantastică care reunește mai multe generații de spectatori și caracterele lor preferate din copilărie.

Acțiunea filmului este plasată la finalul anului școlar și în sfârșit a sosit vacanța mult prea așteptată. Micuțul Nicolas împreună cu părinții și bunica lui pornesc spre mare și se cazează în hotelul Beau-Rivage. Ajuns la mare, Nicolas își face prieteni repede: îl are pe Blaise, care trăiește acolo; Fructueux, el mănâncă tot ce se află în fața lui chiar și pește crud. Nicolas o cunoaste și pe Isabelle, o fată care îl urmărește oriunde cu ochii larg deschiși.

Biletele pot fi achiziționate de la cinema Arta, de marți până joi, între orele 10-17, vineri, între orele 10-14, sau cu 2 ore înainte de începerea filmului. Biletele pot fi rezervate în prealabil pe e-mail, la adresa: cinemaartaarad@gmail.com.

Preț bilete:

– 12 lei preț întreg

– 5 lei preț redus

Informații la tel. 0257/280526

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *