Press "Enter" to skip to content

“Conversaţii cu Regele Mihai” la Primărie

Stelian Tănase lansează astăzi (11 aprilie), de la ora 18.00, în Sala Ferdinand a Primăriei Arad, o carte care cuprinde transcrierile fidele ale unor înregistrări realizate cu Regele Mihai.

Apărută pentru a marca un an de la dispariţia Regelui Mihai, cartea „Conversaţii cu Regele Mihai” este rezultatul transcrierii fidele a înregistrărilor audio/video realizate de scriitorul Stelian Tănase cu Regele Mihai, de-a lungul mai multor zile, în aprilie 2005. 

“Drumul prin viață al Regelui Mihai desenează, pe fundalul unei întregi epoci, un om de o extraordinară forţă morală. Dincolo de istorie şi în pofida ei, Regele Mihai este un model. Prin curaj, tragere de inimă şi credinţă. Un om care a cunoscut gloria şi sărăcia, viaţa într-o familie mare şi singurătatea absolută. Modest, răbdător, de o majestate naturală. Serios, dar cu un ascuţit simţ al umorului”.

Stelian Tănase este un scriitor, eseist, istoric, politolog, publicist, scenarist, regizor, realizator de televiziune şi analist politic român.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *