Press "Enter" to skip to content

Vrei să știi tot ce se întâmplă în Arad? Instalează-ți Arad City App!

 „Arad City”  este o aplicație în care găsim toate evenimentele care au loc în Arad, restaurante, promoții și poze despre diverse locații (pub-uri, cafenele, etc).

Aplicația se găsește în Google Play sub numele de „Arad City” și mai multe informații despre ce înseamnă acest proiect ne-a oferit Alex Popa, cel care împreună cu fratele său, l-a creat.

În introducere te rog să ne spui câteva cuvinte despre tine.

Mă numesc Alex Popa, sunt din Arad și urmez Facultatea de Științe Exacte – Informatică la Universitatea “Aurel Vlaicu” din Arad.

Ce aplicații / proiecte ai dezvoltat până acum?

Am dezvoltat aproximativ zece aplicații. De cultură generală, atât în limba română cât și în limba engleză, de Crăciun, de Ziua îndrăgostiților și în alte domenii.

Știu ca ultima aplicație realizată de tine este Arad CityApp. Te rog să ne spui ce inseamna acest proiect.

Toți ne plângem că nu avem aia și aia dar nimeni nu ar face ceva să schimbe lucrul acesta. Și, ținând cont că majoritatea orașelor au o aplicație în care poți să găsești informații cam despre orice, m-am gândit să fac o aplicație pentru orașul meu. În aplicație se găsesc tot felul de servicii, începând de la restaurante, evenimente, atracții turistice și chiar vulcanizări sau ITP – uri.

Care sunt avantajele utilizarii aplicației Arad City?

Dacă merg la Sibiu și vreau să mănânc ceva sau să vizitez un loc instalez aplicația Sibiu City. Merg la București, Oradea sau alte orașe, caut aplicațiile din orașele respective pentru că este mult mai simplu. Am totul într-o singură aplicație. Vreau să mănânc, să beau o cafea, să vizitez ceva, orice este acum la îndemână. O astfel de aplicație este utilă deoarece ai evenimentele din orașul tău, ești la curent cu tot ce apare nou în orașul tău și așa mai departe. Rămâi în până noaptea și ai direct acces la serviciile care sunt non stop. În plus, primești notificări în timp real în legătură cu un eveniment sau o problemă legată de oraș.

 

 

 

 

One Comment

  1. Andreea Kalama Andreea Kalama April 20, 2019

    Super tare. Avem nevoie de asa romani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *