Press "Enter" to skip to content

“Under the silver lake”, în premieră la Arta

Considerat de către prestigioasa publicație americană Variety drept un „omagiu adus lui David Lynch”, “Under the Silver Lake” (Sub lacul de argint) poate fi vizionat la Cinema Arta vineri, 26 aprilie, de la ora 20.00.

Ultima premieră a acestei luni ne trimite într-un Los Angeles plin de secrete și mistere, scandaluri născute din conspirații și crime greu de elucidat. 

Under the Silver Lake îi are ca protagoniști pe Andrew Garfield, cunoscut pentru rolurile din Spider-Man și The Social Network, și Riley Keough, nepoata lui Elvis Presley.

Filmul a fost selectat în competiția oficială a Festivalului de la Cannes 2018, unde a atras atenția criticilor și cinefililor prin originalitatea sa, regie, soundtrack și imagine. 


Sinopsis:
Povestea, care are loc în Los Angeles, se concentrează în jurul unui bărbat care devine obsedat de circumstanțele stranii ale crimei unui mogul miliardar și de răpirea unei tinere. Sam, un tânăr prietenos, însă fără vreun rost, devine un detectiv neașteptat, rapid implicat într-o situație complicată, în timp ce investighează dispariția misterioasă a vecinei sale de care s-a îndrăgostit. Când aceasta dispare, Sam pornește într-o călătorie bizară prin Los Angeles pentru a decoda secretul din spatele dispariției ei, lucru care îl conduce în cele mai întunecoase profunzimi ale misterului, scandalului și conspirației.

Regia: David Robert Mitchell
Durată: 139 minute
N15 – Nerecomandat persoanelor sub 15 ani

Biletele pot fi achiziționate de la Cinema Arta, de luni până joi, între orele 10-17, vineri, între orele 10-14, sau cu 2 ore înainte de începerea filmului. Biletele pot fi rezervate în prealabil pe e-mail, la adresa: cinemaartaarad@gmail.com.

Preț bilete:
– 12 lei preț întreg
– 5 lei preț redus pentru elevi, studenți şi pensionari

Informații la tel. 0257/280526

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *