Press "Enter" to skip to content

Se deschide sezonul estival la Ştrandul Neptun! Vezi cât costă biletul de acces!

Inaugurarea sezonului estival 2019 la ştrandul Neptun va avea loc în 1 mai iar atracţia principală vor fi cele trei tobogane noi montate anul trecut. 

Cele trei tobogane au fost deja recepţionate, astfel că vor putea fi încercate chiar din acest weekend. Zilele acestea au intrat în linie dreaptă ultimele lucrări de reparaţii capitale realizate la nivelul bazinelor, aleilor pietonale şi  platformelor cu dale din zona I a bazei de agrement de pe malul Mureşului.

Zilele acestea au intrat în linie dreaptă ultimele lucrări de reparaţii capitale realizate la nivelul bazinelor, aleilor pietonale şi  platformelor cu dale din zona I a bazei de agrement de pe malul Mureşului.

Este vorba despre o investiţie a municipalităţii în desfăşurare ce presupune refacerea pavajelor şi reparaţii la bazine. Până la 1 mai, când vrem să deschidem oficial ştrandul, va fi terminat pavajul şi 3 bazine, iar ulterior se vor termina şi celelalte două bazine. Valoarea totală a investiţiei se ridică la peste 1,5 milioane lei”, a declarat viceprimarul municipiului Arad, Călin Bibarţ.

În sezonul estival 2019, prețul unui bilet întreg de acces pe ștrand va fi de 22 lei / zi, iar pentru elevi, studenți cu vârsta până la 25 ani, pensionari, persoane cu handicap rămâne în continuare la nivelul de 10 lei. Copiii cu vârsta de până la 7 ani beneficiază de acces gratuit.

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *