Press "Enter" to skip to content

Florin Piersic Jr, la Festivalul Internaţional de Teatru Nou

Astăzi (11 mai), în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru Nou, se vor juca două spectacole: Fraţi”, de Dave Williams, în regia lui Florin Piersic Jr şi „Pisica lui Schrödinger” de Alexa Băcanu, în regia lui Alexandru Berceanu.

Sâmbătă, 11 mai

Ora 19:00, Sala Mare
„Frați” de Dave Williams
Regia: Florin Piersic Jr.

Distribuția: Florin Piersic jr., Matei Chioariu, Căin Stanciu jr., Marko Adžić  / Bogdan Spiridon 
Producător: Teatrul Național „Mihai Eminescu” Timișoara
Spectacol nerecomandat persoanelor sub 14 ani!

“Găsesc ceva special pe scenă, găsesc comunicarea pe care n-o să mi-o dea niciodată filmul. Da, filmul fixează nişte lucruri, fixează un moment din viaţa ta. Dar teatrul, chiar așa cum moare el, imediat ce s-a întâmplat, îmi dă posibilitatea să comunic la un nivel senzorial cu o mare de oameni. E o energie care se manifestă prin râs, prin tăcere, printr-un suflu anume, pe care nu poate să mi-o dea decât teatrul. Şi comunicarea asta prin care eu ajung să mă înrudesc cumva cu oamenii din sală şi să fac corp comun cu ei, şi ei între ei să devină un colectiv…” – Florin Piersic Jr.

Ora 22:00, Sala Studio
„Pisica lui Schrödinger” de Alexa Băcanu
Regia: Alexandru Berceanu

Distribuția: Valentina Zaharia și Vlad Benescu
Coproducție unteatru (București) & Proiect 2

Biletele la Festivalul Interanţional de Teatru Nou costă 20 de lei / spectacol şi pot fi cumpărate de la casieria teatrului sau online de aici https://www.biletmaster.ro/ron/Festival/58001234/Festivalul-International-de-Teatru-Nou?fbclid=IwAR2C1T35abZU0eN9zjaEcLGY5JjiA1fmqNIc0yyF3qSV7cJvMsBHnvpEe0U

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *