Press "Enter" to skip to content

Andrea Gavriliu la Festivalul de Teatru Nou

“Rețeta perfecțiunii în foarte mulți pași care nu duc nicăieri” şi “OST (Organic Sound Twist)” sunt spectacolele care pot fi vizionate, în această seară (17 mai), la Festivalul Internaţional de Teatru Nou.

Vineri, 17 mai

19.00 / Sala Mare

Rețeta perfecțiunii în foarte mulți pași care nu duc nicăieri. Un teatru fizic de Andrea Gavriliu

Teatrul de Nord Satu Mare

“Reteta perfecțiunii în foarte multi pași care nu duc nicăieri” constă în sfaturi utile pentru a gândi “eco” și a trăi “bio”, pentru a fi “fit” și a ajunge “the best”. Un spectacol de teatru fizic bazat pe “groove” pentru a deveni “zen” – Andrea Gavriliu.

20.30 / Sala Studio

OST (Organic Sound Twist). Un concept de: Andrea Gavriliu

Teatrul Naţional Cluj Napoca

“Acesta este primul meu solo și este dedicat muzicii. Prin muzică am reușit întotdeaua să accesez anumite senzații, să deblochez amintiri și să-mi stimulez imaginația. Mă simt foarte norocoasă pentru faptul că am o meserie în legătură atât de strânsă cu muzica! Sunt culturi în care nici nu există cuvinte separate pentru muzică și dans. Aceasta este doar una din informațiile pe care le-am aflat din cărțile și documentarele care m-au inspirat pentru acest spectacol.
E Organic Sound Twist pentru că fiecare sunet pe care l-am colectat în universul sonor al spectacolului mă lucrează dinăuntru în afară și ajut publicul s-o vizualizeze.
Muzica mă ajută să-mi amintesc de un trecut care nu a avut loc. Mă face să-mi imaginez un viitor ce va deveni un trecut neîmplinit. Dar asta nu mă întristează. Pentru că atunci când o reascult, mă păcălește cum că s-a întâmplat. Și chiar s-a întâmplat. Și a sunat bine de tot în corpul meu!” – Andrea Gavriliu.

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *