Press "Enter" to skip to content

8 iunie – Ziua Parcului Natural Lunca Mureșului

Dacă aveți planuri pentru data de 8 iunie, amânați-le şi mergeţi, cu mic cu mare, la Ziua Parcului Natural Lunca Mureșului. Ciclism, orientare turistică, treasure hunt sau tiroliană sunt doar o parte din activităţile pregătite de organizatori.

Alte activităţi de care vă veţi putea bucura dacă alegeţi să mergeţi, în 8 iunie, la Lunca Mureşului, sunt tir cu arcul, plimbări cu trăsura, expoziție foto, activități cercetășești, ateliere și expoziții ale artiștilor locali și alte surprize.
“Ne vom putea înviora cu o cafea bună și ne vom putea potoli setea cu ceva răcoritor. Iar când vine vorba de mâncare… ei bine, de data asta vom avea parte de ceva tradițional: plăcinte specifice județului Arad și mâncare gătită la ceaune. După ora 17:00 vom avea parte de o experiență de neuitat în cadrul Festivalului Luminii, așa cum ne-au obișnuit deja cercetașii și în alți ani. Intrarea este liberă, dar vă recomandăm să veniți cu bicicletele și mai ales cu voie bună”  spun organizatorii.
Înscrierile la concursurile de ciclism și orientare turistică se vor face în ziua evenimentului, începând cu ora 10:00, iar pentru concursul de treasure hunt vă puteți înscrie folosind următorul link: https://www.facebook.com/events/2246976618721067/

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *