Press "Enter" to skip to content

“Şase lecţii de dans” la Teatrul de Vară

Miercuri, 12 iunie, de la ora 20.00, George Constantinescu şi Victoria Cociaş învaţă “Şase lecţii de dans”, la Teatrul de Vară.

ȘASE LECȚII DE DANS ÎN ȘASE SĂPTĂMÂNI
de Richard Alfieri
Cu: Victoria Cocias și George Constantinescu
Scenografia: Romulus Boicu
Traducerea, regia și costumele: Lavinia Jemna Oltenau
Coregrafia: Mihai Petre
Spectacolul este realizat cu sprijinul Academiei de Dans Mihai Petre.

Sinopsis

Lily Harrison, văduva unui preot baptist, îşi angajează un profesor de dans, la domiciliu, pe italianul Michael Minetti. Și aventura începe.
Între Lily şi Michael sar scântei de la prima întâlnire. Se mint, se agrsesează şi se ironizeză reciproc, dar de-a lungul celor şase săptămâni, în timpul orelor de dans, Lily şi Michael, amândoi cu mult umor, temperament, dar şi sensibilitate, ajung să se cunoască, să se respecte şi să-şi îmbogăţească viaţa cu o mare şi frumoasă prietenie.
Piesa e o comedie bine scrisă, cu un dialog alert şi plin de haz, dar şi cu momente duioase, surprize şi răsturnări de situaţii, muzică şi dans.

Începând din acest an, intrarea la spectacolele din cadrul Teatrului de Vară se face contra unei taxe de 5 lei. Biletele vor putea fi cumpărate doar în ziua spectacolului, în fiecare miercuri, între orele 17.00 – 20.00, de la sediul Centrului Cultural Județean Arad (str. George Barițiu, nr. 16).

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *