Press "Enter" to skip to content

Începe Arad Open Air Festival 2019. Află detalii despre transport, acces şi parcări!

Vineri, 28 iunie, începe a patra Arad Open Air Festival. Participanții vor avea parte de o călătorie muzicală de excepție pe Aeroportul Internațional din Arad, într-o ediție spațială.

Paul Van Dky, Mahmut Orhan, Markus Schulz, Swanky Tunes, BUG Mafia, Grasu XXL, DOC, Petre Inspirescu, Barac și mulți alții vor urca pe scenă în cele trei zile de festival. Porţile se vor deschide la ora 17:00 iar primul artist urcă pe scenă la ora 18:00.

Timp de trei zile participanții se vor bucura de muzică electronică și hip-hop. De asemenea, fanii festivalului vor avea parte de: Ranger Arena, Dinner in the Sky și diverse activități pentru copii.

Accesul la Arad Open Air Festival se va putea face astfel: începând de vineri, 28 iunie, două autobuze puse la dispoziție de organizatori vor circula spre aeroport. Unul dintre autobuze pleacă de ora 19:00 pe ruta Podgoria – Gară – Uta – Cocorilor – Obor – Aeroport și circulă din oră în oră. Cel de-al doilea pleacă la ora 18:00 pe ruta Piața Obor – Aeroport și circulă din 20 în 20 de minute.

Organizatorii propun participanților care vin cu mașina proprie la festival următoarele variante de parcare: Strada Pădurii (parcare amenajată) și zona străzii Bodrogului. Apoi se recomandă folosirea autobuzului pus la dispoziție sau mersul pe jos (20 – 30 minute de mers).

În zona de acces a festivalului, de la sensul giratoriu care duce către aeroport, transportul va fi restricționat pentru a fluidiza traficul și accesul la festival. În interiorul aeroportului vor avea acces doar mașinile care contribuie la organizarea evenimentului și autoutilitarele speciale.

Informații despre festival sunt disponibile pe www.openairfestival.ro, pagina de Facebook a festivalului,  https://www.facebook.com/aradopenair/și pagina de Instagram – https://www.instagram.com/aradopenair/.

Pe tot parcursul festivalului, copiii sub 10 ani au acces gratuit, dacă sunt însoțiți de un tutore adult, care a achiziționat bilet. Biletele se achiziționează atât online, de pe site-ul evenimentului (https://bit.ly/2QIPOvD), cât și în locațiile din Arad și județul Arad: Boeme Cafe, Dom Cafe, Curtea Veche, Jollie Cafe Ineu, Le Relais – Atrium Mall Arad, Wishes Caffee & Pub, Tucano Coffee, Restaurant Noi, KF Arad, Plattinium Bistro Cafe, Molly Malone’s Arad, Cafeneaua Literară Joys. La intrare, abonamentele costă 149 lei, iar biletele pe zi sunt 60 de lei.

Mai multe informații sunt disponibile pe site: https://www.openairfestival.ro/,

pe pagina oficială de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/aradopenair/, pe evenimentul de pe Facebook: https://www.facebook.com/events/1143683645806100/, dar și pe contul de Instagram al Arad Open Air Festival: https://www.instagram.com/aradopenair/.

 

 

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *