Press "Enter" to skip to content

“Aventuri în Zambezia”, la cinematograful din Grădiște

Animația „Aventuri în Zambezia“ va fi proiectată sâmbătă, 29 iunie, de la orele 10.00 și 12.00, la Cinematograful din Grădiște.

Acțiunea filmului are loc în spectaculoasa vale a râului Zambezi din Africa de Sud. Filmul este inspirat din acest unic mediu natural, oferind publicului posibilitatea să vadă elemente africane spectaculoare. Eroul principal al filmului este șoimul Kai, care trece printr-o serie de aventuri ca să salveze orașul păsărilor. 

Filmul este dublat în limba română.

Rezervări se pot face la adresa de email: cinemagradiste@gmail.com și la telefon 0740-946 821 (de marți până vineri, între orele 10.00-12.00 și 18.00 – 20.00)

Proiecțiile de film de la cinematograful din Grădiște fac parte dintr-un proiect pe termen lung, finanțat de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad, care are ca scop revitalizarea cinematografelor din oraș.

Aventuri în Zambezia (Africa de Sud 2012) – Sinopsis

Durata: 83 minute

Rating: Audiență generală

La marginea unei maiestuoase cascade, în inima Africii, se află uimitorul oraș al păsărilor, Zambezia, condus de înțeleptul și viteazul Sekhuru.

Kai, tânărul nostru șoim naiv, dar exuberant, își părăsește postul de observație împotriva dorințelor tatălui său pentru a se înrola în trupele de apărare, numite „Uragane”, antrenate cu măiestrie de Ajax să străbată cerul în apărarea Zambeziei.

Kai împreună cu prietenii lui vor avea nevoie de toate abilitățile lor de zburători și de o uriașă doză de diplomație pentru a salva orașul.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *