Press "Enter" to skip to content

Campionatul National de DRAG 2019 – Nocturnă, la Aeroportul din Arad

Cea de-a III – a etapă din Campionatul Naţional de Drag 2019 va avea loc, la Aeroportul din Arad, în weekendul 13 – 14 iulie (în funcţie de condiţiile meteo).


“Este prima etapă NOCTURNĂ pe care o organizăm pe Aeroportul din Arad și ne-am gândit la această opțiune din cauza temperaturilor ridicate din această perioadă. Mașinile merg mai bine seara, publicul nu mai trebuie să stea în soare. Va fi o etapă altfel. O etapă care sperăm să atragă publicul și concurenții și care să ne transpună într-o atmosfera superbă. Ziua la plajă, seară la curse!”, spun organizatorii.
Pistă va fi luminată cu turnuri de lumină, firma de catering va fi prezentă cu băuturi răcoritoare, nu vor lipsi nici muzica, spectacolul cu mașini de drag, gălăgia şi motoarele turate.
Înscrierile și intrarea concurenților (care dețin licență de drag) vor fi posibile sâmbătă, 13 iulie, după ora 13, până la ora 17, atunci când va avea acces pe pistă și publicul, sâmbătă cursa fiind programată să dureze până aproximativ la ora 02.00 noaptea.

PROGRAM

Sâmbătă, 13 iulie – 17:00 – 02:00
Duminică, 14 iulie, 11.00 – 18.00
Brăţările pot fi cumpărate de la intrarea pe aeroport, în zilele de concurs, la preţul de 30 lei/buc

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *