Press "Enter" to skip to content

CONCURS. Câștigă 5 invitații pentru 2 persoane la Festivalul CODRU. Află detalii

Vrei sa îi asculți live pe Subcarpați, Zdob și Zdub, Timpuri Noi și mulți alții? www.aradevents.ro pune la bătaie 5 invitații pentru 2 persoane la FESTIVALUL CODRU, care va avea loc în perioada 23 – 25 august, în Pădurea Bistra, lângă Timișoara.

Ce trebuie să faci?

Pentru a câștiga o invitație dublă, scrie-ne pe pagina de Facebook Arad Events, la această postare și nu în altă parte, un comentariu în care să ne spui numele persoanei cu care ai vrea să mergi la festival. Dacă vrei să nominalizezi mai multe persoane, o poți face în mai multe comentarii. Fiecare comentariu trebuie să conțină numele unei singure persoane.

Dă sfoară în țară despre acest concurs, poate mai ai prieteni sau cunoscuți care și-ar dori să meargă să-și asculte formațiile preferate.

Înscrierile încep acum și se încheie în 14 august, ora 08.00. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți, în data de 14 august, la ora 12.00, iar extragerea o vei vedea pe pagina de Facebook Arad Events.

Numele câștigătorilor vor fi publicate pe pagina de Facebook Arad Events. Câștigătorii vor fi contactați, în 14 august, după extragere, pentru a intra în posesia invitațiilor,.

Despre Festivalul CODRU

Festivalul CODRU va avea loc în perioada 23 – 25 august, la liziera Pădurii Bistra, iar participanţii vor avea acces în baza unei donaţii (50 sau 100 de lei), pe care o vor face în scopul plantării arborilor accesând linkul https://codru-fest.ro/donatii/

Scopul festivalului

Pădurea Bistra se află între Timișoara și comunele Ghiroda, Moșnița Nouă și Bucovăț. Ea a suferit pagube în urma furtunii din septembrie 2017. Astfel, festivalul s-a născut din dorința naturală de a o conserva și revitaliza.

Cu ajutorul Asociației Pădurea Bistra și a multor oameni cu suflet bun, vor fi plantați minimum 6.000 de arbori, pentru susținerea și îmbogățirea arealului Pădurii Bistra. Scopul acestui festival este de a atrage atenția asupra valorii reprezentate de pădure în viețile locuitorilor din jurul ei, dar mai ales protejarea și conservarea patrimoniului natural al zonei. Astfel, toate fondurile obținute în urma festivalului vor fi direcționate către această cauză. Plantarea se va face în toamnă.

Acces şi invitaţi

De 50 de lei donatorii (spectatori în festival) pot adăuga Pădurii Bistra 2 copaci şi vor avea acces în una din zilele de 23 şi 24 august ale festivalului, iar cu 100 de lei pot adopta 4 copaci şi vor avea acces în ambele zile. Copacii adoptaţi vor primi câte un nume din partea donatorilor.

La festivalul din Pădurea Bistra vor concerta trupele Subcarpaţi, Zdob şi Zdub, Timpuri Noi, Ţapinarii, Laboratorium Piesni, Corbu, Fără Zahăr, Pământ, dar şi formaţii care vor interpreta piesele unor muzicieni celebri: Jimi Hendrix Tribute Band, Santana Tribute Band şi Janis Joplin Tribute.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *