Press "Enter" to skip to content

Comedie franceză la Cinema Arta  

Cinema Arta se află începând din acest an pe harta Nopții albe a instituțiilor de cultură, eveniment organizat vineri, 23 august, ora 21.45, în cadrul Zilelor Aradului.

Comedia franceză “Secretul lui Taburin” va fi lansată în cinematografele din România exact în 23 august. Filmul Secretul lui Raoul Taburin/ Raoul Taburin este o adaptare a romanului grafic realizat de Jean-Jacques Sempé, regizată de Pierre Godeau, pe un scenariu semnat de Guillaume Laurant (Amélie și A Very Long Engagement).

Sinopsis:

Dacă e cineva care ştie ceva despre biciclete acela trebuie să fie Raoul Taburin, vânzătorul oficial de biciclete din Saint Céron, un superb sătuc din sudul Franţei. Dar Raoul ascunde un secret teribil: nu a reuşit niciodată să-şi ţină echilibrul pe o bicicletă! Când fotograful Hervé Figougne se mută în Saint Céron, cei doi bărbaţi devin repede amici şi, când Hervé se oferă să-l fotografieze pe Raoul mergând cu bicicleta pe buza unei prăpăstii, pare că a sosit momentul adevărului. Raoul face tot ce-i stă în putinţă ca să evite şedinţa foto, dar universul îi este împotrivă şi bărbatul trebuie să-şi accepte în sfârşit destinul…

Regia: Pierre Godeau

Cu: Léo Dussollier, Benoît Poelvoorde

Gen film: Comedie, Franța 2018

Durata: 89 minute

AG – audiență generală

Intrarea este liberă.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *