Press "Enter" to skip to content

Bicicliștii Iscusiți 2019. Înscrieri și program

Cea de-a V – a ediție a concursului de obstacole pe bicicletă pentru copii se va desfășura, în data de 24 august, în Parcul Aventura Voinicilor.

Sâmbătă, 24 august, ora 10.00
PARCUL AVENTURA VOINICILOR (lângă Polivalenta)

CATEGORII DE VARSTA SI TIP CONCURS:
1 – 5 ani – “Pici ” – traseu cu jaloane si obstacole usoare;
6 – 17 ani – “Voinici” – traseu cu jaloane, obstacole, porti si rampe;
1 – 17 ani – “Role” – traseu cu jaloane viteza;

INSCRIERI:

– ONLINE – se inchid vineri 23.08.2019 la ora 12:00 – http://euro-mediu.ro/eveniment/biciclistii-iscusiti-editia-a-v-a-11

– LA FATA LOCULUI – in dimineata concursului, incepand cu ora 9:00!

CASCA ESTE OBLIGATORIE!
Recomandam echipament de protectie suplimentar!

Nu se percepe taxa de participare!!!

“Biciclistii Iscusiti” se adreseaza exclusiv copiilor pana la 18 ani. Nu se adreseaza celor foarte avansati in tehnica ciclista, ci copiilor cu cunostinte minime si medii in domeniu.

Sâmbătă, 24 august, ora 10.00

Este un concurs cu obstacole in contratimp, adaptat pentru 3 categorii de varsta. Dificultatea traseului creste in functie de categoria de varsta.

In functie de timpul disponibil si de gradul de participare, se accepta si tineri care au implinit 18 ani, dar in afara concursului, demonstrativ.

Traseele vor avea intre 150 metri si maxim 1 km.

Inscrierile se pot face si la fata locului, in dimineata concursului.

RESPONSABILITATE

Fiecare participant care ia parte la “BICICLISTII ISCUSITI” este responsabil pentru propria securitate si siguranta. Organizatorii, partenerii, sponsorii, voluntarii si personalul care participa la realizarea evenimentului nu sunt responsabili pentru orice fel de ranire sau pagube, inconveniente datorate anularii, întârzierii sau modificarii traseelor care pot surveni în timpul desfasurarii evenimentului.

Parintii participantilor trebuie sa semneze, înainte de a lua pachetul de start, o declaratie de responsabilitate, prin care îsi asuma riscurile ce rezulta din participarea la un astfel de eveniment si orice pagube survenite din orice motiv, inclusiv pierdere sau furt.

CARACTERISTICI ALE COMPETITIEI

fiecare participant sa aiba cel putin o experienta generala despre mersul pe bicicleta;
fiecare participant sa aiba cunostinte tehnice minime despre abordarea unui traseu neamenajat si amenajat cu elemente tehnice;
fiecare participant trebuie sa stie si sa aiba o atitudine care sa tina cont de faptul ca oricât de multe masuri de siguranta ar lua organizatorii, nu sunt si nu vor putea fi acoperite toate riscurile rezultate din natura competitilor, mediul si conditiile în care se desfasoara acestea;
fiecare participant trebuie sa stie ca nici un premiu nu este mai presus de sanatatea si viata lui si/sau a altor participanti si sa actioneze în consecinta pentru a se proteja atunci când simte sau observa un pericol.

ECHIPAMENT OBLIGATORIU CICLISM

bicicleta în stare buna de functionare;
casca de protectie;
echipament suplimentar de protectie (cotiere, genunchiere, etc);
numar de concurs (furnizat de organizatori).

NUMERE DE CONCURS

Numerele de concurs vor fi primite la start, in ziua concursului, dupa validarea înscrierii, dupa ce reprezentantul adult al participantului a completat si a semnat formularul de înscriere, declaratia de responsabilitate. Numerele de concurs trebuie purtate pe ghidonul bicicletei sau in piept, în loc vizibil, trebuie sa fie vizibile pe toata perioada cursei. Logo-urile plasate pe numere trebuie sa fie vizibile. Numerele nu trebuie sa fie taiate sau modificate sub nici o forma in timpul concursului. Nerespectarea acestui lucru va atrage dupa sine descalificarea.

VALIDARE / SEDINTA TEHNICA / START

Sedinta tehnica va avea loc în ziua cursei. Verificarea materialelor va începe cu 30 minute înainte de start. Cu 30 minute înainte de start se vor transmite eventualele noutati si modificari aparute.

Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica parti ale regulamentului sau programului, in functie de situatiile ce pot aparea.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *