Press "Enter" to skip to content

Promenada inimilor la Arad

Cluburile Rotary Arad și Rotary Arad Cetate continuă împreună și în 2019 programul “Promenada Inimilor”, proiect de amenajare a unui traseu accesibil ce își propune să încurajeze populația orasului sa facă miscare, ca mijloc de prevenție a bolilor cardiovasculare, cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii, ce va avea loc în data de 29 septembrie.

Traseul din Arad are o lungime de 3 km începând de la pasarela spre Ștrandul Neptun pe faleză până în dreptul Bisericii Maranata cu întoarcere spre Malul Mureșului până la pasarelă, unde va fi punctul de finish.
Lansarea traseului va avea loc duminică, 29 septembrie, de la ora 10.30 prin organizarea unei plimbări de grup, la care sunt invitați să participe toți locuitorii orașului Arad. În cadrul evenimentului se va organiza o tombolă și alte surprize oferite de către organizatori.
Program inițiat de Fundația Irlandeză a Inimii și implementat deja în peste 10 țări europene, “Promenada Inimilor” a avut un succes răsunator și printre români. In România, programul a fost lansat în 2013, în ultimii ani participând mii de persoane în lupta bolilor cardiovasculare.

Proiect realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Arad.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *