Press "Enter" to skip to content

Ești pasionat de cicloros și mountain bike? Înscrie-te la Arad CX Cup!

Asociatia Euromediu organizează, în 19 octombrie, Arad CX Cup , un concurs de ciclocros si mountain bike pentru adulți, în poligon cu obstacole.

LOCUL DESFASURARII CONCURSULUI:

Arad CX Cup este un concurs de ciclism cu specific. Concursul se desfasoara in Padurea Ceala si imprejurimi, langa localitatea Arad, Judetul Arad. Traseul are o lungime de cca 2.8 km si cuprinde in lungimea lui un traseu de motocross cu obstacole.

VARSTA MINIMA:

Varsta minima pentru participarea la Arad CX Cup este de 14 ani, insotiti de un parinte sau tutore care isi va da acordul scris pentru participare.

CATEGORII:

Pot participa atat sportivii licentiati, cat si cei fara licenta.

La Ciclocros, vedeti categoriile pe site-ul http://www.aradcxcup.ro. La MTB, concursul este OPEN – masculin si feminin. Concurentii licentiati FRC vor fi premiati/punctati conform regulilor si normelor FRC.

La categoria CX Elite Masculin Open se pot inscrie doar ciclistii inregistrati FRC ca membrii de echipa (profesionisti) de TOATE VARSTELE (deci si minorii), nu si cei amatori, chiar daca sunt legitimati FRC.

La categoria CX Amatori Masculin Open se pot inscrie doar ciclistii amatori, chiar daca sunt inscrisi la FRC ca amatori (neprofesionisti).

La MTB singura regula care se aplica este cea de varsta minima de 14 ani.

INSCRIERE

Inscrierea se face online, completand formularul de pe: www.aradcxcup.ro, pana in 11.10.2019 sau la fata locului, in ziua concursului, cu pana la 30 minute inainte de proba la care se inscrie.

TAXA de participare este 50 lei si se achita in ziua concursului, la ridicarea numarului de start.

Concurentii inscrisi online pana în data de 11 octombrie, la ora 12.00, beneficiaza de pachet de start. Cei inscrisi ulterior la fata locului vor beneficia de acesta in functie de stocul ramas, daca va exista. Toti concurentii primesc masa calda dupa concurs!
Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe: www.aradcxcup.ro

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *