Press "Enter" to skip to content

„Capra cu trei iezi“, la Cinema Grădiște

Sâmbătă, 12 octombrie 2019, de la orele 10.00 și de la 12.00, la cinematograful din Grădiște va putea fi văzută piesa de teatru de păpuși „Capra cu trei iezi“, o producție a Trupei de teatru de păpuși Niros din Arad.

O nouă piesă de teatru de păpuși va fi jucată la cinematograful din Grădiște, eveniment care, pe lângă proiecțiile de filme, are ca scop diversificarea activităților cultural-artistice oferite de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură, instituție care administrează cinematografele din oraș.

La finalul spectacolului, copiii vor putea să facă fotografii cu păpușile.

De asemenea, cei mici vor putea să aleagă spectacolul pe care doresc să-l vadă în luna octombrie, după ce vor afla propunerile organizatorilor.

„Capra cu trei iezi“ este un spectacol recomandat copiilor cu vârste între 3 și 9 ani.

Rezervări se pot face la adresa de email: cinemagradiste@gmail.com și la telefon 0740-946 821 (de marți până vineri, între orele 10.00-12.00 și 18.00 – 20.00).

Biletul de intrare va costa 5 lei/persoană.

Piesele de teatru de păpuși sunt organizate de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad și fac parte dintr-un proiect care are ca scop revitalizarea cinematografelor din cartierele municipiului Arad și transformarea acestora în mini-centre culturale.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *