Press "Enter" to skip to content

“Trei surori”, pe scena teatrului arădean

Spectacolul “Trei surori” se va juca duminică, 3 noiembrie, începând cu ora 19.00, la sala Studio a Teatrului Clasic “Ioan Slavici”.

Trei surori
de A.P. Cehov
Regia: Semion Serzin
Traducerea: Raluca Rădulescu

Producători: Teatrul ,,Nottara” București și Teatrul Clasic ,,Ioan Slavici” Arad

Distribuţia: Andrei Elek, Alex Popa, Alexandra Murăruş, Mihaela Subţirică, Iulia Verdeş, Roxana Sabău / Sorina Ştefănescu, Filip Ristovski, Angela Petrean Varjasi, Robert Pavicsits, Bogdan Costea, Crenguţa Hariton.

Sinopsis

Una dintre cele mai cunoscute piese ale lui Cehov, la fel de actuală și azi, Trei surori e povestea unor oameni prinși în propriul lor univers. Mașa, Irina și Olga, cele trei surori care nu reușesc să iasă din lumea lor veselă și tristă, tânjesc după Moscova… Într-un oraș provincial din Rusia, cele trei trăiesc alături de fratele lor mai mic, Andrei, după ce tatăl lor, generalul Prozorov, a murit. Rând pe rând, visurile li se spulberă… Andrei vrea să-și continue studiile la Universitatea din Moscova, dar se însoară curând cu Natașa și au un copil. Olga continuă să muncească la liceu, iar Irina încearcă să-și înece nefericirea în muncă… Mașa, singura care e căsătorită, dar cu un bărbat pe care nu-l iubește, se îndrăgostește de Colonelul Verșinin, care este căsătorit și el… Visul întoarcerii la Moscova devine tot mai puțin realizabil. După trei ani mai târziu, toate speranțele și planurile celor trei surori se destramă.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *