Press "Enter" to skip to content

“Vienna Crystal Christmas” la Filarmonică

Orchestra Johann Strauss Ensemble, condusă de Russell McGregor, revine la Arad, cu un nou concert de colinde: “Vienna Crystal Christmas” . Evenimentul va avea loc la Filarmonica de Stat Arad, în 15 decembrie, de la ora 19.00.

Cu siguranță a devenit o tradiție pentru melomanii români să celebreze sărbătorile de iarnă pe ritmurile fermecătoare ale muzicii clasice vieneze. Îndrăgita orchestră Johann Strauss Ensemble, condusă de Russell McGregor, nu își va dezamăgi publicul nici în acest an și va reveni în țara noastră, pentru un Concert Aniversar: “De 15 ani pentru români”! Al 15-lea an consecutiv celebreaza o legatura de “CRYSTAL” asa cum intr-o casnicie sotii celebreaza nunta de cristal. Minunatii muzicieni vor aduce CADOURI INEDITE in fiecare oras prin care vor trece. De la soprana la tenor si de la dansatori la fuziuni cu orchestrele filarmonicilor locale.

Sub titulatura ”VIENNA CRYSTAL CHRISTMAS”, turneul carismaticilor muzicieni austrieci, va străbate numeroase orașe din țara noastră, întocmai ca îndrăgitul compozitor Johann Strauss, împreună cu a sa orchestră, în iarna anului 1847.

 

Bilete: https://www.ticketnet.ro/event.php?id=20928&fbclid=IwAR1VrHSLsFB8WjTm0snIyVYEYuxByMGJ-sygvMNhaC5TBJprbcrewDuGO5I

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *