Press "Enter" to skip to content

Schimburi dulci cu gust de caritate

Aflat la cea de-a opta ediție, evenimentul caritabil “Schimburi dulci cu gust de caritate”, organizat de Mihaela Leş și Eli Pota, va avea loc în data de 22 noiembrie, începând cu ora 18.00, la sediul Kumaras (str. Tribunul Dobra).

“Te invităm alături de noi să deguști prăjituri și să donezi pentru copiii proveniți din medii defavorizate, beneficiari ai Asociatia Copilul din Mine și copiii diagnosticați cu autism din cadrul Centrul de Consiliere si Asistenta Specializata pentru Copii cu TSA Arad”.

Și de aceasta dată, scopul acestui eveniment este strângerea de fonduri pentru susținerea proiectului Asociatia Copilul din Mine – “O masă caldă” și achiziționarea de materiale educaționale: incastre, puzzle, jucării pentru stimularea motricității și a capacității cognitive, necesare în terapia de zi cu zi a copiilor cu diagnosticați cu autism. “Vă chemăm să petreceți seara socializând, într-o ambianță “dulce’ deoarece va avea loc o degustare de prăjituri cu gust de caritate”.

Persoanele interesate să participe activ (cu prajituri) în cadrul evenimentului sunt rugate să contacteze organizatorii până în 19 noiembrie. “Pentru că iubirea și ajutorul nostru trebuie să fie în stare să accepte diferențe, lipsuri, slăbiciuni și să ne determine să împărțim zâmbete” – iar celor care ni se vor alătura susținând un proiect “dulce” le mulțumim și îi așteptăm cu drag”

Organizatorii anunță câteva surprize artistice pe lângă paleta diversificată de dulce!

Sponosori: Kumaras Social Events Torturi cu figurine Arad Anca Ciulea Emi Blanka Silvia Rusan Elena’s Sweets Eniko Blanka Camelia Mos Yummy cakes Cofetarie Arad – Karola Cofetaria Cristina Mihaela Lolita Desserts Cristina Rubinstein Gustul Copilariei Racz Bella Laboratorul Diali Checuri – Linda’s Cakes

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *