Press "Enter" to skip to content

“Străini în noapte” la Filarmonica din Arad

Florin Piersic și Medeea Marinescu revin la Arad, de această dată la Filarmonica de Stat, în 7 decembrie, de la ora 19.00, cu spectacolul “Străini în noapte”.

Piesa scrisă de Eric Assous este un spectacol ce se clasează și în prezent pe primele poziții în topul preferințelor iubitorilor de teatru, o adevărată operă de artă regizată de marele maestru Radu Beligan.
În piesa “Străini în noapte”, Florin Piersic joacă rolul lui Pierre, un bărbat în floarea vârstei care după o noapte petrecută într-un bar este condus acasă de Julietta (Medeea Marinescu), o femeie frumoasă și tânără. Ea știe cine este el și tocmai de aceea și-a propus să-l însoțească în apartamentul lui, iar el este cel care află în acea seară un lucru care îi va schimba viața. Dar până la dezvăluirea marelui secret, Julietta mărturisește mai întâi că este prostituată și îi cere bani, apoi că de fapt este reporter și că face cercetări pentru următorul articol, însă aceste întorsături de situație sunt menite să ne dezvăluie cine sunt cele două personaje cu adevărat.

Preţ bilet: 100 lei

Biletele vor putea fi achiziţionate de la casa de bilete a sălii de spectacol (telefon: 0730 643 695) și de la agenția Teatrului din Arad (telefon: 0748 405 366), începând de săptămâna viitoare. Pentru mai multe detalii, puteți suna și la numărul 0748 028 233.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *