Press "Enter" to skip to content

Concert de colinde vechi la Filarmonica din Arad

Asociația „Suflet Tânăr Arădean“ vă invită la un concert gratuit de colinde vechi, în 11 decembrie, începând cu ora 19.00, la Filarmonica de Stat Arad. Intrarea este gratuită în limita locurilor disponibile.

Concertul  de colinde vechi aduce publicului, colinde și obiceiuri de colindat autentice și rare și  reunește mai multe organizații de tineret naționale, dar și coruri locale. “Se apropie Crăciunul. Lumea întreagă se schimbă la acest gând. Treburile mai pot să aștepte, ritmul iureșului cotidian încetinește… E tihnă. Ne bucurăm. Mai demult, sărbătoarea începea mai din vreme, și dura parcă mai mult. Oamenii se concentrau mai ușor pe esență și bucuria se amplifica. Dorul unui astfel de Crăciun îl avem cu toții, dar se pare că la orașe gonim după Crăciunul de altădată în multe feluri și nu reușim mereu să-l găsim. 

Pentru a ne alina acest dor și pentru a trăi bucuria unui Crăciun adevărat, vă invităm la un concert de colinde tradiționale, susținut de tineri care au redescoperit bogăția colindelor vechi și a obiceiurilor din bătrâni. Acestea sunt o mărturie vie a bucuriei autentice prilejuite de sărbătoarea Nașterii Domnului. Colindăm ca odinioară, în straie populare, și vă invităm cu drag să ne fiți alături!”

Invitați:

Grupul Sf. Ioan Damaschin

Grupul Sf. Lavrentie

Corul Școlii Sf. Ierarh Nicolae

Parteneri: Liga Studenților din Cluj, Liga Studenților din Timișoara.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *