Press "Enter" to skip to content

„Grinch. Cine ne-a furat Crăciunul“, la cinema Grădiște

O nouă proiecție de film a fost programată la cinematograful din Grădiște, sâmbătă, 14 decembrie, când spectatorii sunt invitați să vadă animația „Grinch. Cine ne-a furat Crăciunul“, de la ora 10.00 și de la ora 12.30.

Bazat pe cartea clasică scrisă de Dr. Seuss, Grinch spune povestea unui morocănos cinic care se decide să fure Crăciunul, dar care e întors din drum de o fetiță care adoră Crăciunul. Amuzant, emoționant și frumos vizual, filmul este o poveste universală despre spiritul Căciunului și despre puterea optimismului.

Filmul este dublat în limba română.

Cei care doresă să-și rezerve din timp locuri au la dispoziție numărul de telefon/WhatsApp 0740946821 și adresa de email: cinemagradiste@gmail.com

Proiecțiile de film de la cinematograful din Grădiște fac parte dintr-un proiect pe termen lung, derulat de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad, care are ca scop revitalizarea cinematografelor din oraș.

Grinch. Cine ne-a furat Crăciunul

Grinch. Cine ne-a furat Crăciunul (China, SUA 2018)

Gen film: Animație, Familie, Comedie

Distribuitor: Ro Image 2000

Durata: 86 minute

Rating: Audiență generală

Pentru că, pe an ce trece, Crăciunul din orășelul Cinești devine tot mai colorat, mai agitat și mai zgomotos, deranjându-i, astfel, liniștea confortabilă în care viețuiește, Grinch decide să fure odată pentru totdeauna Crăciunul. Pentru asta, se va deghiza în Moș Crăciun, își va înhăma cei doi „reni“ la sanie, și va purcede la treabă.

În același timp, Cindy, o fetiță a cărei sărbătoare preferată e Crăciunul, plănuiește să-l prindă pe Moș Crăciun, ca să-i spună personal că este recunoscătoare pentru că are o mămică ce muncește din greu ca să aibă grijă de ea singură.

Oare va reuși Cindy să-l prindă pe Moș Crăciun?

Dar Grinch va reuși, oare, să reducă la tăcere micul orășel Cinești?

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *