Press "Enter" to skip to content

Târg de Crăciun la Atrium Mall

Linu-i lin și iarăși lin, sărbătorile vin. Cu cadouri de primit, dar și de oferit. Ceea ce înseamnă o nouă vânătoare de cadouri în luna decembrie. Cadouri pentru copii, pentru părinți, pentru frați, pentru prieteni, pentru socrii, pentru colegi. Multe cadouri și, bineînțeles, diferite.

nde poți să găsești atâtea cadouri diferite? Sau cel puțin inspirație și câteva idei noi.

Atrium Mall te invită la deja tradiționalul Târg de Crăciun, unde arădenii vor putea descoperi o gamă foarte diversificată de produse tradiționale românești, obiecte decorative care să aducă atmosfera Crăciunului în casele familiei și prietenilor. Producători locali pun la dispoziția voastrăbunătăți și dulciuri românești pe care le puteți degusta și lua pentru masa de Crăciun. De asemenea, veți putea descoperi ceva din magia sărbătorilor în cadourile handmade de sezon realizate și puse la vânzare de meșteșugari talentați.

Pregătiți deci lista Moșului și veniți la Târgul de Crăciun din Atrium Mall, deschis între 16 și 30 decembrie de la ora 10 dimineața. Cu excepția zilei de 25 decembrie când fiecare vom sărbători Crăciunul alături de cei dragi.

Linu-i lin și iarăși lin, cadouri să aveți din plin!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *