Press "Enter" to skip to content

Expoziţie cu obiecte specifice sărbătorilor de iarnă la muzeu

Vernisajul expoziţiei ”De la Moș Gerilă la Moș Crăciun”, cu obiecte specifice sărbătorilor de iarnă, din perioada 1900 – 1980, va avea loc în data de 10 decembrie, la ora 11.00, la Muzeul de Artă Arad, în prezența elevilor Școlii Gimnaziale ”Mihai Eminescu” Arad, (prof. Cristina Bibarț, prof. Balint Laura, prof. Roșanu Delia).

O nouă şi provocatoare expoziţie, care va purta publicul în poveştile iernilor şi prin zăpezile copilăriei noastre, a părinţilor, a bunicilor şi străbunicilor, cu obiecte specifice perioadei sărbătorilor de iarnă din anii 1900 – 1980, va putea fi vizitată la Muzeul de Artă a Complexului Muzeal Arad.
Moş Crăciun, Moş Gerilă, jucării, cărţi de poveşti, decoraţiuni pentru bradul de Crăciun, sănii, patine, cutii de dulciuri, felicitări, globuri, instalaţii şi multe alte obiecte vor ţese poveşti din amintiri pentru cei nostalgici şi basme noi în imaginaţia celor mai mici.
Inginerii Cristian și Mihail Dumitru, pasionaţii colecţionari de la Asociaţia Muzeul Jucăriilor din București oferă publicului o expoziţie plină de bucurie, culoare, emoţii, nostalgii şi aduceri aminte pentru cei care au călătorit mai mult prin firul vieţii, dar şi de povești formidabile şi curiozităţi pentru cei mai mici.
Expoziţia ”De la Moș Gerilă la Moș Crăciun” este organizată de Complexul Muzeal Arad şi Asociaţia Muzeul Jucăriilor din Bucureşti.

Intrarea este liberă pentru copii!
Expoziția va putea fi vizitată până în 15 ianuarie 2020.

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *