Press "Enter" to skip to content

Concert Skizzo Skills, la Dynamite Fighting Show, în Arad

Dynamite Fighting Show începe anul 2020 joi, 5 martie, la Sala Polivalentă din Arad, cu o nouă confruntare dintre Florin “Rambo” Lambagiu și Tolea Ciumac, de data aceasta pe reguli de MMA.

Eduard “The Blitz” Gafencu va debuta în Dynamite Fighting Show chiar la el acasă, la Arad, urmând să se dueleze cu campionul Beneluxului, Benjamin Masudi, un sportiv cu experiență în cele mai cunoscute promoții din Olanda.

Publicul va avea ocazia să îl vadă în ring și pe Marius Munteanu, greul stabilit la Arad, dar și pe timișoreanul Daniel Corbeanu.

Alți sportivi precum Bestia Moldovei Lascăr Corneliu, Bogdan Năstase, Costin Mincu, Mihai Cîrstea și Ionuț Alin Iancu sunt confirmați pentru evenimentul internațional de la Arad

Prețul unui bilet este de 50 de lei și se poate procura de pe bilete.ro.

Concurs

În aceste zile este în desfășurare un concurs în cadrul căruia puteți câștiga unul din cele 10 locuri VIP la Gala Dynamite Fighting Show, ce va avea loc joi, 5 martie, la Sala Polivalentă din Arad, începând cu ora 20.00. Cei interesați se mai pot înscrie până miercuri, 4 martie, ora 8.00.

CÂȘTIGĂTORII vor fi aleși prin tragere la sorți de către Cătălin Moroșanu, în data de 4 martie, la ora 12.00, în sala Ferdinand a Primăriei Municipiului Arad, în prezența presei.

Skizzo Skills vine să cânte

Una dintre surprizele pregătite de Dynamite Fighting Show pentru acest eveniment este prezența artistului Skizzo Skills. Autor al hit-ului Bini di tăt, Skizzo Skills va susține un recital în cadrul evenimentului de pe 5 martie.

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *