Press "Enter" to skip to content

„Un bărbat pentru Sara”, la Filarmonica Arad

„Un bărbat pentru Sara”, o comedie irezistibilă, cu o distribuție de excepție, se va juca, în 12 mai, începând cu ora 19.00, la Filarmonica din Arad.

Un bărbat pentru Sara

de Sam Bobrick

Regia: Claudiu Goga
Scenografia: Ioana și Radu Corciova
Producător: Mișu Predescu

Distribuția: Emilia Popescu, Marius Rizea,  Diana Cavallioti, Andreea Vasile şi Andi Vasluianu

Sinopsis

Intriga conjugală a piesei, cu replici sclipitoare, situațiile stranii și comice în care ajung personajele doar într-un living de apartament din New York au permis celor cinci actori crearea unor personaje moderne, pe alocuri extravagante, pline de haz.
Cea mai trăznită mătușă din New York, Martha Hastings, vrea cu orice preț să-și mărite nepoata, pe Sara Hastings, probabil cea mai singură avocată de succes din New York. Martha apelează la cel mai blajin interlop din New York, Noogie, care, “cu o lovitură la mansardă”, îi livrează tineri atrăgători Sarei. Ea, dezamăgită de bărbați, se trezește astfel cu Brandon pe cap.
Un Brandon care trebuie să treacă de la inconștiență la bărbatul îndrăgostit sau măcar devotat proaspetei sale logodnice, Heather. Brandon, cel mai logodit consultant financiar din New York are în Heather logodnica perfectă. Dar nimeni nu poate anticipa jocurile unei idile în trei, cu respirații gură la gură, definiții sumbre ale căsniciei, devoalări ale celor mai hazoase vicii ale unui posibil partener.

Preț bilet (acces general): 100 lei

Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol și, online, aici https://startickets.ro/UnbarbatpentruSaraArad/23640

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *