Press "Enter" to skip to content

Eveniment amânat la Atrium Mall Arad

Evenimentul Titan the Robot, care era programat pentru perioada 24-26 martie 2020, cu ocazia Aniversării a 10 Ani de Atrium Mall, va fi amânat pentru perioada 16-18 iunie 2020.

În urma măsurilor comunicate de către Ministerul Afacerilor Interne și impunerea acestora prin intermediul  Hotărârii de Guvern cu nr. 6/09.03.2020, prin care au fost aprobate măsuri suplimentare de prevenire a răspândirii epidemiei Coronavirus (2019-nCoV) la nivel global, evenimentul Titan the Robot, care era programat pentru perioada 24-26 martie 2020, cu ocazia Aniversării a 10 Ani de Atrium Mall, va fi amânat pentru perioada 16-18 iunie 2020.

Această decizie a fost adoptată datorită directivelor clare primite de la Ministerul Afacerilor Interne, care interzic organizarea evenimentelor cu un număr de peste 1000 de participanți, dar și datorită restricțiilor de circulație, dat fiind faptul că Titan the Robot, vine din afara teritoriului României.

Siguranța clienților noștri este principala prioritate pentru noi. De aceea, dorim să vă asigurăm că am luat toate precauțiile și am instituit toate normele de siguranță recomandate de autorități, pentru ca experiența dumneavoastră de shopping în Atrium Mall să nu fie perturbată.

Programul de funcționare al Centrului Comercial nu va suferi modificări în următoarea perioadă.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Echipa Atrium Mall.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *