Press "Enter" to skip to content

S-a înfiinţat Beard Brothers Arad!

Începand de azi, Beard Brothers are filiala și în Arad iar ca primă acțiune aceștia își vor indrepta atentia spre achiziția de materiale de protecție pentru spitalele din Arad, care luptă împotriva Coronavirusului.

Oamenii sunt încă frumoşi! Noi credem foarte tare că trebuie să şi creezi contextul ca oamenii să-şi arate “frumuseţea” respectivă! – – Cornel Marian Hoza – President, Board Member, Founding Member.

Şi arădenii sunt încă frumoşi! S-a înfiinţat Beard Brothers Arad!

Beard Brothers s-a extins şi la nivel naţional, astfel începând de azi Aradul a devenit următoarea filială deschisă după Baia Mare, Braşov, Craiova, Iaşi, Oradea, Satu Mare, Sibiu şi Suceava.

Ca și primă acțiune, ne vom îndrepta atenția spre Spitalul Județean Arad, care luptă împotriva Coronavirusului. Astfel, împreună cu partenerii noștri și cu ajutorul comunității arădene, vom ajuta să achiziționăm echipamente medicale atât de necesare în această perioadă.

Se pot face donații în contul asociației, cont deschis special pentru Beard Brothers Arad RO74 BTRL RONC RT02 4973 5204 – cont deschis la Banca Transilvania.

Beard Brothers, probabil cel mai neconvențional O.N.G. din România, s-a înființat în noiembrie 2013 la Cluj Napoca, fiind frăție a bărboșilor cu spirit de inițiativă, care își doresc să schimbe mentalități prin implicarea activă în societatea civilă și care luptă împotriva stereotipurilor sociale și a discriminării de orice fel.

O echipă unită, care adună mereu forțe proaspete: astfel în 2015 a apărut divizia de fete, The Sisterhood, iar în 2016, Volunteer Crew, unde sunt implicați toți cei care vor să ne ajute în activitățile desfășurate.

“Cel mai brutal lucru pe care l-am simțit a fost că oamenii se pot implica dacă știi să-i chemi.” – Cornel Marian Hoza – President, Board Member, Founding Member.

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *