Press "Enter" to skip to content

Două filme, în grădina de vară de la “Arta”

“Proiectul Florida” și “Mare și tare” vor fi proiectate în Grădina de Vară a Cinematografului Arta.

Vineri, 26 iunie, ora 21.45 

Proiectul Florida

Regizor: Sean Baker
Cu: Brooklynn Prince, Christopher Rivera, Aiden Malik, Willem Dafoe
Gen film: dramă
Durată: 111 minute
Audiența: N15

Sinopsis

Halley și fiica ei de 6 ani pe nume Moonee locuiesc împreună într-un motel deținut de Bobby, un om a cărui înfățișare serioasă ascunde de fapt o mare de compasiune și bunătate. În ciuda situației sale dificile și a tuturor lucrurilor care se întamplă în jurul ei, micuța Moonee nu are nicio dificultate în a transforma fiecare zi într-o sărbătoare și a se bucura de toate momentele la maxim. În timp ce după-amiezele ei sunt presărate cu năzbâtii și aventuri care mai de care, mama sa se vede nevoită curând să exploreze opțiuni foarte periculoase. Cu toate astea, dragostea lui Moonee pentru tot ceea ce o înconjoară e atât de pură încât devine contagioasă.
____

Sâmbătă, 27 iunie, ora 21.45

Mare și tare

Regizor: Etan Cohen
Cu: Will Ferrell, T.I., Kevin Hart, Alison Brie, Craig T. Nelson
Durata: 100 min
Gen: comedie
Audiență: N15

Atunci când managerul de fonduri speculative, milionarul James (Will Farrell) este arestat pentru fraudă și trimis să-și ispășească pedeapsa la San Quentin, judecătorul îi dă 30 de zile pentru a-și pune afacerile în ordine. Disperat, el se adresează lui Darnell (Kevin Hart) pentru ca acesta să-l pregătească pentru viața dincolo de gratii. Dar, în ciuda presupunerilor lui James, Darnell este un proprietar al unei mici afaceri, care muncește din greu și care nu a primit nici măcar o amendă de circulație, darămite să fi stat la închisoare.

Împreună, cei doi fac ceea ce cred ei că e necesar pentru ca James să devină „mare și tare” și, în acest proces, descoperă cât de tare se înșelaseră în legătură cu multe lucruri, inclusiv în ceea ce privește părerea lor unul despre celălalt.

Will Ferrell și Kevin Hart își unesc forțele în comedia „Mare și tare”, în care mai apar Tip „T.I.” Harris, Alison Brie și Craig T. Nelson.

_______

Proiecțiile sunt organizate de Primăria Municipiului Arad, prin intermediul Centrului Municipal de Cultură Arad.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile în grădina de vară, pe baza de rezervare la telefon 0257/280526 (luni-joi între orele 8-17, vineri între orele 8-14) sau cinemaartaarad@gmail.com.
În caz de vreme nefavorabilă, proiecțiile vor fi reprogramate în altă seară.

 

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *