Press "Enter" to skip to content

“Să ne cunoaștem la bine”, la Teatrul de Vară

Spectacolul “Să ne cunoaștem mai bine”, producție a Teatrului Clasic Ioan Slavici Arad, se va juca pe scena Teatrului de Vară (str. George Barițiu, nr. 16) miercuri, 8 iulie, de la ora 20.00.

“Ați furat vreodată?” “Ce avere aveți?” sau “Sunteți fericiti?” Sunt întrebări pe care patru actori arădeni vi le lansează într-un demers teatral inedit. Un spectacol în care sunteți provocați să scoateți la iveală, evident, sub protecția anonimatului, cele mai ascunse…adevăruri ale voastre.

“Dupa “Ai mei erau super!” si “Orașul nostru”, fiind la a treia colaborare cu trupa teatrului arădean, nu am vrut să fac orice spectacol și de aceea am ales ceva ce s-ar putea numi riscant pentru ca am știut că am cu cine să… mă arunc în această aventură și aici includ atât echipa artistică a spectacolului, cât și publicul. Din punct de vedere tehnic, aș spune că sintagma sondaj de opinie live se apropie cel mai mult de ceea ce am facut noi cu acest spectacol. Mie nu imi plac spectacolele interactive în sensul în care ești luat pe scenă și pus într-un context neașteptat și ceilalți râd de cât de bine sau nu te descurci. Spectacolul nostru este interactiv în măsura în care publicul răspunde sub anonimat unor întrebari foarte umane care ne privesc pe toți.” – spune regizorul Cristian Ban.

Noul proiect, intitulat “Să ne cunoaștem mai bine”, poartă semnătura regizorală a lui Cristian Ban și îi aduce față în față cu spectatorii în acest exercițiu de sinceritate pe actorii Carmen Vlaga Bogdan, Iulia Dinu, Robert Pavicsits și Andrei Elek.

Echipa spectacolului este completată de Cristina Milea (scenografie), Lucian Moga (light design), Adelin Ghionghioșan (video proiecție) și Florica Valea (recuzită).

Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 16 ani!

Pentru reprezentațiile susținute la Teatrul de Vară al Centrului Cultural Județean Arad, prețul unui bilet este de 15 lei (preț întreg), 10 lei (studenți și pensionari) și 5 lei (elevi). Biletele, în limita locurilor disponibile, se achiziționează prin rezervare telefonică, la numărul de telefon 0744475147, de luni până vineri, între orele 10.00 – 16.00 și sâmbăta între orele 10.00 – 12.00. În ziua reprezentației, acestea pot fi achiziționate din locația susținerii spectacolului între orele 18.00 – 20.00.

În caz de vreme nefavorabilă, spectacolele se reprogramează la o dată anunțată ulterior.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *