Press "Enter" to skip to content

Concert al Filarmonicii la Teatrul de Vară

Teatrul de Vară al Centrului Cultural Județean Arad va găzdui marți, 16 iunie, primul eveniment din stagiunea estivală.

După mai bine de trei luni de la întreruperea stagiunii și a activității sale publice, Filarmonica își reia programele concertistice, pregătind pentru ultimele săptămâni ale lunii iunie evenimente muzicale în aer liber. Organizat pentru iubitorii muzicii clasice, concertul cameral va avea loc în seara de 16 Iunie, la ora 19.00, pe scena din curtea Centrului Cultural Județean, str. Barițiu nr. 16.

Bucuria și dezinvoltura muzicii lui Wolfgang Amadeus Mozart, dar și delicatețea și eleganța unor capodopere lirice semnate de Giulio Caccini, Georg Friedrich Händel sau Giovanni Paisiello, sunt argumentele noastre pentru mesajul primei revederi cu publicul de concert, puternic impregnat în paginile alese de gazdele programului cameral, dirijorul Cristian Neagu și soprana Nicoleta Brola.

Reluăm din repertoriul de succes al ultimelor stagiuni Divertismentul în re major K. 136 și Mica serenadă K.525 de Wolfgang Amadeus Mozart, precum și o colectie de miniaturi vocale,
adaptată la economia spațiului acustic prevăzut pentru audiție.

Accesul la eveniment se face pe bază de abonamente și bilete. Biletele pot fi achiziționate online și la casieria Palatului Cultural.

Și pentru că normele de prevenție în vigoare pentru aceasta etapă trebuie respectate, aducem la cunoștinta auditorilor următoarele:

  • accesul publicului va fi posibil începând cu ora 18.00, în limita a 150 de locuri, respectând măsurile și regulile de prevenire a răspândirii Covid-19 prevăzute de Ordinul 2879/967/2020
  • la intrarea în spațiul de desfășurare a concertului se va efectua termometrizarea cu termometru noncontact a spectatorilor și un triaj observațional, astfel că nu va fi permis accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, temperatură mai mare de 37,3C, stare generală modificată)
  • persoanele care refuză să le fie verificată temperatura și cele care nu poartă mască la intrare și pe întreaga durată a evenimentului, NU vor avea acces în locație

În caz de vreme nefavorabilă, evenimentul va fi reprogramat.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *