Press "Enter" to skip to content

“Giulia / Singură acasă”, la Teatrul de Vară

One woman show-ul “Giulia / Singură acasă”, cu Angela Petrean Varjasi, se va juca la Teatrul de Vară al Centrului Cultural Județean Arad duminică, 30 august, începând cu ora 20.00.

“Textul nu îmi aparține în întregime. Povestea însă, da. Dar e o poveste care nu-mi aparține numai mie, ci și atâtor altor femei care, într-o bună zi, au fost nevoite să… se reconfigureze.” – spune regizoarea Liana Didilescu.

Publicul va avea ocazia ca, vreme de un ceas și un pic, să… primească o poveste deopotrivă emoționantă și plină de umor. Și asta într-un demers teatral special. 

E o probă pentru mine, Angela, să fiu singură pe scenă. Nu tu partener, un coleg,  ceva … nimic. Eu, Giulia și spectatorii. O oră și un pic. O oră în care voi scoate la lumină un personaj complex, Giulia. O femeie puternică ce a lasat totul pentru iubire. O femeie părăsită de soț care încearcă să revină la normalitate. Și reușeste făcând haz de necaz să-și dea  seama că va putea să-și reia viața. Singură.” – spune actrița Angela Petrean Varjasi

Pentru mine un spectacol cu un singur personaj înseamnă o responsabilitate mai mare decât unul în mai multe personaje. Pentru că mi se pare că expun actorul unui risc mai mare tocmai pentru că e singur pe scenă. Trebuie să-i dau toate „armele” ca să se poată descurca în orice situație, atunci când îl las singur. Cred că a lucra cu un singur actor e un mare privilegiu. Sunt două suflete care muncesc, și-atât. Îmi plac spectacolele într-un singur personaj și pentru că asta ne permite să lucrăm personajul și situațiile mult mai amănunțit.” declară Liana Didilescu.

BILETE

Prețul unui bilet este de 15 lei (preț întreg), 10 lei (studenți și pensionari) și 5 lei (elevi). Biletele, în limita locurilor disponibile, se achiziționează prin rezervare telefonică, la numărul de telefon 0744 / 475147, de luni până vineri, între orele 10.00 – 16.00 și sâmbăta între orele 10.00 – 12.00. În ziua reprezentației, biletele pot fi achiziționate din locația susținerii spectacolului între orele 18.00 – 20.00.

Abonamentele achiziționate pentru stagiunea în curs rămân valabile pentru stagiunea următoare (2020 / 2021), atunci când spectacolele vor fi reluate în sălile Teatrului Clasic ,,Ioan Slavici” Arad.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *