Press "Enter" to skip to content

Înscrie-te la Shape It – experiența care îți va transforma corpul și viața

Shape It este noul concept marca Lucian Bosînceanu, atent gândit pentru maximizarea rezultatelor și obținerea corpului mult visat, într-un mod sănătos și echilibrat.

Shape It, o experiență extraordinară pe durata a șase săptămâni, care îți va transforma corpul și viața, va începe din 5 octombrie. De cele mai multe ori, când ne hotărâm să trecem la un stil de viață sănătos și ne dorim să scăpăm de kilogramele în plus, nu știm de unde să începem, avem impresia că este mult prea greu, că nu avem cum să reușim și acea motivație pe care o ai la început, dispare în câteva zile, iar în acel punct este foarte ușor să renunți și să te împaci cu ideea că nu se poate. Toate aceste obstacole pot fi depășite mult mai ușor, cu ajutorul unui program și a unei echipe specializate în sport și nutriție.
Înscrie-te și tu la ediția Shape It, care va începe în data de 5 octombie, în una din cele cinci grupe:
Morning Shape It – Luni și Miercuri dimineața de la 08:15

Morning Shape It – Marți și Joi dimineața de la 07:00

After Work Shape It – Marți și Joi de la 17:00

Shape It Intermediate – Luni și Miercuri seara de la 20:10

Shape It Advanced – Marți și Joi seara de la 20:10

Investiția pentru experiența Shape It este de 400 lei, fără dietă personalizată și  500 lei, cu plan de nutriție personalizat. Înscrierea în program se consideră valabilă doar după achitarea taxei de înscriere (în maxim 48 de ore). După înscriere vei fi contactat pentru stabilirea detaliilor plății. 
Mai multe detalii despre Shape It găsești aici https://lucianbosinceanu.ro/shape-it/

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *