Press "Enter" to skip to content

Luna Amară aniversează 20 de ani în Club Nerv

Luna Amară va susține un concert aniversar – 20 de ani – în 25 septembrie, în Club Nerv, cu arădenii de la Unity of Opposites în deschidere.

Program:
19:00 – open doors
20:00 – Unity of Opposites
21:00 – Luna Amară
Prețul unui bilet este de 30 de lei.
Biletele se vor găsi la bar începând cu data de 17 septembrie. Conform legislației în vigoare privind starea de urgență, locurile vor fi doar la mese pentru 2, 3 și 4 persoane. Vă puteți rezerva locul/locurile direct la bar, la achiziționarea biletului. INFORMATII SI DETALII LA 0756045454 SAU LA BAR.
LUNA AMARĂ
Cu o intensă și constantă activitate concertistică începând din 2000, * Luna Amară * a devenit formația fanion pentru mai multe generații care apreciază mesajele sociale dar și iubirea descrisă printr-o lirică ce naște trăiri dintre cele mai diverse. Sound-ul trupei scoate \n evidență compoziții originale care pun accentul pe solo-urile de trompetă, riffurile de chitară și îmbinarea contrastantă a duetului de voci, cvintetul fiind apreciat și pentru partea ritmică solidă care stă la baza pieselor.
Trupa clujeană se bucură de succes pe plan național, promovând “Folclor”, “Roșu aprins”, “Gri dorian”, “Ego no.4”, “Oraș”, “Chihlimbar” și “Pietre în alb” în aproape o mie de concerte, fiind invitată și în Anglia, Germania, Olanda, Franța, Ungaria, Moldova, Bulgaria și Turcia, de-a lungul celor 20 ani de activitate neîntreruptă.
Luna Amară este formația românească rock care a înregistrat cea mai mare cifră de vânzare a unui album de debut în anii 2000 (este vorba de albumul “Asfalt”, produs de Roton Music, 2004/relansat CD, 2018 / LP, 2019).
Formații care au influențat muzica celor de la Luna Amară sunt: Tool, Deftones, Porcupine Tree, Opeth, Alice in Chains și Pearl Jam, iar în ultimul deceniu de activitate, cvintetul este invitat special la Ozzy
Osbourne, HIM, Paradise Lost și împarte aceeași scenă cu Iggy Pop, Rammstein, Alice In Chains, Deftones, Apocalyptica, Clawfinger, Toy Dolls, The Exploited, Faith No More, Amorphis și Anathema.
UNITY OF OPPOSITES
Unity Of Opposites este rezultatul unui proiect născut dintr-o constanța dorința de exprimare. Un proiect care încetul cu încetul s-a transformat în ceva tot mai serios și care și-a asumat provocarea de a aborda muzică într-o viziune cât mai naturală și lipsită de orice rigoare, prin exprimarea tuturor stărilor sufletești care ne încearcă pe toți în calitate de oameni.
A împărțit scenă în diferite județe din țară cu trupe că și Implant pentru Refuz, Lostbone, Luna Amară, Axegressor și multe altele, iar în vara anului 2019 a fost selectată din aproximativ 50 de trupe pentru a participa la Posada Rock Festival.
În momentul de față, Unity of Opposites se afla în procesul de înregistrare a unui material de album, material care conține și primele expuneri ale trupei sub forma videoclipurilor “In Decor”, “Our Oblivion” și “Smiling Slave”.
Unity Of Opposites înseamnă:
Paul LungFrent – Voce
Sebastian Pascut – Chitară
Radu Sirbut – Chitară bas
Paul Marcu – Drums
Find Unity Of Opposites @
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=0OS43viapIA
Facebook: https://www.facebook.com/unityofoppositesofficial/
Instagram: https://www.instagram.com/unityofoppositesband/
Bandcamp: https://unityofopposites.bandcamp.com/releases

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *