Press "Enter" to skip to content

Slăbește, tonifiază-te și scapă de celulită la EDA Beauty Experience

Femeile sunt preponderent în centrul atenției când vine vorba de frumusețe, așa că Eda Beauty Experience le vine în ajutor cu tratamente și ședințe anticelulitice și de slăbire rapidă cu o eficiență garantată.

TRATAMENTE PENTRU SLĂBIRE ȘI TONIFIERE

MASAJUL ANTICELULITIC

Masajul anticelulitic influențează metabolismul celular și sistemul glandular, printr-un consum accelerat de calorii, eliminarea excesului de apa reținută în țesut, în scopul scăderii în greutate. De asemenea, masajul anticelulitic are că urmare o îmbunatățire a circulației sângelui, o activare a sistemului venos în scopul eliminării mai rapide a reziduurilor metabolice acumulate la nivelul celular, un efect de drenaj limfatic local, în acest fel ameliorandu-se și elasticitatea și tonusul pielii și țesuturilor subcutanate.
Manevrele de masaj anticelulitic sunt locale – doar în zonele afectate (abdomen, fese, picioare, brațe), au o viteza susținută și alternează de la manevre profunde la superficiale, de la manevrele rapide la cele cu efect relaxant, fiind mișcări active – pasive și pasive cu rezistență.
Efectul anticelulitic al masajului este amplificat de folosirea unor creme și produse anticelulitice.
Frecventa și numărul ședințelor de masaj anticelulitic se stabilesc în funcție de gradul de celulita și de excesul ponderal al persoanei.

RADIOFRECVENȚA

Este una dintre cele mai inovatoare și non-invazive proceduri estetice folosite pentru diminuarea aspectului de coajă de portocală, în tratarea vergeturilor și a lipsei tonusului și elasticității pielii (atât corporale cât și faciale), pentru remodelarea conturului corporal, dar și pentru pielea flască din zona genunchilor și coatelor.

ÎMPACHETĂRI CU PARAFINĂ

Vrei să slăbești, să scapi de celulita, să-ți ameliorezi durerile reumatice sau pur și simplu vrei să ai o piele catifelata? Apelează la ședințele de împachetări cu parafină! Procesul se bazează pe transpirație, în urma căreia se elimina lichidele și toxinele din organism. Se aplica substanță pe o anumită regiune a corpului, se infoliaza zonele acoperite cu masca și pacientul este introdus în tunel cu unde infraroșii pentru 45 de minute. Când se termina timpul, parafina este îndepărtată de pe piele. Parafina are proprietatea de a absorbi și de a retine căldură, pe care o cedează lent organismului, pe măsură ce se răcește. Astfel se stimulează zona respectiva prin vasodilatație la nivel periferic. Beneficiile ședințelor de împachetări cu parafină.

ELECTROSTIMULARE

Electrostimularea este o procedură sigură şi simplă prin care 24 de electrozi sunt aplicaţi pe diferite zone de tratament, în funcţie de necesităţi, stimulând muşchii şi făcându-i să lucreze. Aceasta stimulare creează o cerere uriaşă de energie în muşchi. Pentru a satisface această cerere, muşchii utilizează ca sursă de energie grăsimile din împrejurimi, arzându-le în acelaşi fel în care se ard în timpul unor exerciţii obişnuite.

Rezultatele aşteptate de la un astfel de tratament le poţi obţine la EDA Beauty Experience, unde noul aparat de electrostimulare aduce îmbinarea a două tipuri de terapii: electrostimulare si termoterapie. Rolul combinării celor două terapii este de a eficientiza rezultatele, spun specialiştii de aici. În plus, cele 9 programe presetate oferă posibilitatea alegerii unor programe de slăbire generală, dar şi localizată (şolduri, coapse, abdomen, alături de programe de relaxare, tonifiere, drenaj limfatic sau fermitate bust).

ELECTROSTIMULARE LA TUNEL

Ședințele de electrostimulare la tunel îmbină efecte benefice ale electroterapiei și ale  termoterapiei. Electrostimularea la tunelul cu infraroșu presupune întăi aplicarea electrozilor, urmata de introducerea în tunelul cu infraroșu. Tunelul reprezintă în fapt o sauna locala ce ajunge la temperaturi foarte ridicate, procedura ducând la arderea extrem de rapidă a țesutului adipos, creșterea semnificativă a metabolismului celular și pierderea rapidă în centimetri. O ședință de electrostimulare la tunel durează 45 de minute, timp în care mușchii sunt lucrați cu contracții de diverse intensități.

VIBROMASAJ

Vibromasajul presupune aplicarea automată a tehnicilor de masaj asupra structurii musculare și a țesuturilor moi ale corpului. Mai exact tehnici de constrângere, legănare, fricționare, frământare, presare – produse prin intermediul vibrațiilor emise. Astfel sunt realizate diferite tipuri de masaj: anticelulitic, drenaj limfatic, spargere a micro și macro nodulilor celulitici, tonifiere a tegumentului, fermitate musculara, peeling.

Pentru detalii despre prețuri și programări sunați la numărul de telefon 0357.80.90.79, trimiteţi un email la office@edabeauty.ro

Adresa: Bd. Revoluției, Nr. 52 – 54 Sc. B, Arad Plaza

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *