Press "Enter" to skip to content

„Povestea unei seri de iarnă”, cu actorii Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad

Cel mai nou proiect inițiat de Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad, „Povestea unei seri de iarnă”, le va aduce arădenilor – și nu numai – vreme de trei săptămâni, la ceas de seară, pe pagina de facebook a Teatrului Clasic și pe cea a Trupei Marionete, câte o poveste.

Ne-am gândit că, anul acesta, mai mult decât oricând, avem nevoie de daruri de suflet. Așa se face că, începând cu data de 14 decembrie și până în a treia zi din 2021, în fiecare seară de luni, marți, joi, vineri și sâmbătă, de la ora 20.00, un actor va citi pentru iubitorii de povești, câte o istorioară potrivită pentru această perioadă a anului. Îi vom bucura deopotrivă pe cei mari și pe copii, căci implicați în acest proiect sunt deopotrivă actorii trupei de dramă și cei ai trupei Marionete.” – spune Bogdan Costea, manager al Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad.

Prima poveste din cadrul proiectului „Povestea unei seri de iarnă” va fi difuzată în 14 decembrie, de la ora 20.00, pe pagina de facebook a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad și pe cea a Trupei Marionete și o are ca protagonistă pe actrița Cecilia Lucanu Donat. Este vorba despre „De ce copacii veșnic verzi nu-și pierd niciodată frunzele”, de Florence Holbrook.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *