Press "Enter" to skip to content

Sprijină și tu accesul copiilor din familiile defavorizate la școala online!

Asociația Ofensiva Tinerilor se implică în dezvoltarea tinerilor din comunitățile arădene printr-o campanie de sprijinire a elevilor din familiile defavorizate care nu au acces la școala online.

“În acest an dificil, considerăm că investind în a oferi acces la educația online tinerilor defavorizați contribuim la dezvoltarea comunității. Din păcate, în județul Arad există înca foarte mulți copii care nu au acces la școala online. De multe ori există cate un telefon al părinților la 2-3 copii, uneori nici măcar atât. Soluțiile de finanțare a tabletelor au apărut, dar procedurile sunt greoaie și vor dura până la începutul anului școlar viitor (2021 – 2022), iar copiii au nevoie de școală online ACUM!
Te invităm să donezi atât cât poți în acest an, contribuind la succesul și dezvoltarea potențialului educațional al unui copil din județul nostru. Fără ajutor, acesta nu are acces la educație în acest moment, punându-l în risc de abandon școlar. Dacă ai un desktop, unitate, laptop, tabletă, monitor sau orice altă componentă IT, pe care nu le mai folosești însă sunt în stare bună și funcționare, te invităm să ne contactezi la e-mail: ofensivainfo@gmail.com / telefon: 0785221973 (Dorothea ELEK) sau prin mesaj privat contactând pagina noastră de Facebook – Ofensivă Tinerilor Arad.
Donații în numerar pentru achiziționarea de echipamente IT necesare unui copil pentru accesul la școală online se pot face în contul Ofensiva Tinerilor deschis la Banca Transilvania
IBAN RO59BTRLRONCRT0385696009
Dacă în acest an nu ai posibilitatea să contribui la campania noastră prin donații, te rugăm să ne ajuți cu un share al acestei postări! În numele beneficiarilor campaniei noastre, vă mulțumim!” – este mesajul inițiatorilor campaniei “Sprijină și tu accesul copiilor din familiile defavorizate la școala online!”.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *