Press "Enter" to skip to content

Spitalul MedLife Genesys nu va mai fi spital suport Covid

Datorită scăderii numărului de cazuri SARS-CoV-2 din județul Arad, Spitalul MedLife Genesys nu va mai fi spital suport Covid începând cu data de 5 ianuarie, urmând să își reia activitatea din 11 ianuarie.

“Vom realiza o sterilizare temeinică, vom retesta întreg personalul care a lucrat în spital, cât și personalul care și-a desfășurat activitatea în ambulator, pentru ca din data de 11 ianuarie să putem reveni la activitatea normală a spitalului și a maternității MedLife Genesys.
Programările pentru intervenții sau nașteri se pot face încă de acum, la biroul contracte. Mai multe detalii legate de contractele pentru naștere, puteți afla direct de la consultantul nostru, Mariana – 0749 217 551.
Ne bucurăm enorm că ne vom relua activitatea și suntem mândri că în tot acest timp spitalul nostru a ajutat foarte mulți pacienți din Arad, și nu numai, să își redobândească sănătatea.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi în aceste luni, pentru înțelegerea pe care ați arătat-o și pentru încurajările pe care le-ați transmis întregului personal medical din linia întâi” – se anunță într-o comunicare emisă de Spitalul MedLife Genesys Arad.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *