Press "Enter" to skip to content

Se deschide ”Salonul de iarnă” la Sala Clio

Asociația Ion Andreescu, în colaborare cu Complexul Muzeal Arad, organizează o nouă ediție a expoziției ”Salonul de iarnă”, la Sala Clio a Muzeului de Artă Arad, în perioada 20 – 31 ianuarie.

Din cauza situației din această perioadă, expoziția este organizată fără vernisaj, utilizând metoda online pentru deschiderea și prezentarea evenimentului. La vizitarea expoziției folosirea măștii este obligatorie iar ca număr de persoane pot intra maxim 3 – 6 persoane simultan.
Evenimentul ”Salonul de iarnă”, găzduit de Sala Clio a Muzeului de Artă din Arad, aduce împreună 37 de artiști plastici dornici de-a veni în fața publicului arădean cu cele mai noi creații, rod al pasiunii lor pentru frumos iar pe simeze și pe stative vor fi expuse aproximativ 80 de lucrări de artă vizuală. Temele abordate în cadrul acestei expoziții sunt: portretul, peisajul, abstractul cât și natura statică. La realizarea acestor lucrări artiștii au folosit diverse tehnici, cum ar fi: uleiul și acrilicul pe pânză și pe carton, grafica, sculptura în lemn, mozaicul în semințe dar și tehnica de prelucrare digitală.

Cu ocazia acestui eveniment expun pe simezele Sălii Clio, alături de artiștii deja consacrați ai asociației, trei membri noi, și anume artiștii plastici: Fulvia Prundeanu, autodidact stabilit în prezent în Statele Unite ale Americii, Bianca Clepcea, elevă în clasa a XI – a, la Liceul de Artă “Sabin Drăgoi” din Arad și Ștefan Ziegler, student în ultimul an la Facultatea de Design din Arad. Le spunem bun venit în mijlocul nostru!
Lucrarea de pe afișul expoziției aparține artistului vizual, Ioana Moldovan.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *