Press "Enter" to skip to content

Schimbare de program la teatrul arădean

Spectacolul „Cerere în căsătorie”, programat să se joace joi, 25 februarie, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici”, va fi înlocuit cu spectacolul „Carmen Vlaga vorbește cu tine”.

Joi, 25 februarie, ora 19.00 – sala mare

„Carmen Vlaga vorbește cu tine” – un spectacol bazat pe textul „Întoarcerea de acasă” de Ștefan Caraman
Regia: Ștefan Iordănescu

Distribuția: Carmen Vlaga Bogdan, Alex Popa
Durata: 1h 10 min

Biletele achiziționate pentru spectacolul „Cerere în căsătorie” sunt valabile și pentru spectacolul „Carmen Vlaga vorbește cu tine”. Persoanele care nu doresc să păstreze biletele își pot lua banii înapoi.

Cei care și-au cumpărat bilete de la casieria teatrului își pot solicita banii în 5 zile lucrătoare, iar cei care și-au achiziționate biletele online, de pe platforma www.eventim.ro.

Îm continuare, biletele, în limita locurilor disponibile, se achiziționează online de pe platforma www.eventim.ro sau de la agenția de bilete a teatrului. Orarul agenției este: marți, miercuri, vineri: 10.00 – 16.00, joi:10.00 – 14.00 și 17.00 – 18.30, sâmbătă și duminică: 10.00-12.00 și 17:00 – 18:30.

Important! În ziua reprezentației, biletele pot fi achiziționate de la casierie doar până la ora 18:30!

Spectatorii sunt rugați să respecte distanțarea fizică, precum și toate măsurile sanitare recomandate de organizatorul spectacolului, pentru limitarea răspândirii COVID-19.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *