Press "Enter" to skip to content

One (Wo) Man Show, cu Zoltan Lovas, în premieră la Teatrul Clasic ,,Ioan Slavici”

Spectacolul One (Wo) Man Show, un proiect care poartă semnătura lui Zoltan Lovas, va avea premiera în 7 martie, de la ora 19.00, pe scena mare a Teatrului Clasic ,,Ioan Slavici” Arad.

Actorul Zoltan Lovas se provoacă pe sine la un exercițiu de sinceritate pe care, mai apoi, îl dăruiește publicului într-un demers teatral gândit să iasă la lume la începutul lunii martie. ,,Este vorba despre un spectacol care marchează cifre rotunde din viața mea: 50 de ani în buletin, 25 de ani de teatru și 100 de roluri. Un soi de retrospectivă dacă vreți, dar mai ales o privire optimistă către viitor, către ceea ce îmi doresc să mi se întâmple pe scenă, de acum înainte.

Am structurat acest spectacol în patru mari capitole: istorii din studenția mea, morțile pe care… le-am trăit pe scenă, rolurile în care mi-am arătat trupul gol în fața publicului și travestiurile pe care le-am jucat. Vă promit o întâlnire în care veți râde, dar veți și lăcrima. Așa… ca-n viață.” – spune actorul Zoltan Lovas.

Scenografia spectacolului poartă semnătura Irinei Chirilă.  One (Wo)Man Show cu și de Zoltan Lovas.

Preț bilet: 30 lei

Biletele, în limita locurilor disponibile, se achiziționează online de pe platforma www.eventim.ro (începând din data de 26 februarie, după ora 12.00) sau de la agenția de bilete a teatrului. Orarul agenției este: marți, miercuri, vineri: 10.00 – 16.00, joi:10.00 – 14.00 și 17.00 – 18.30, sâmbătă și duminică: 10.00-12.00 și 17:00 – 18:30.

Important! În ziua reprezentației, biletele pot fi achiziționate de la casierie doar până la ora 18:30!

Spectatorii sunt rugați să respecte distanțarea fizică, precum și toate măsurile sanitare recomandate de organizatorul spectacolului, pentru limitarea răspândirii COVID-19.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *