Press "Enter" to skip to content

„Retro” – un nou program inițiat de Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad

„Retro” este un program al Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad în cadrul căruia vor fi difuzate online, în fiecare sâmbătă seara, spectacole care au văzut lumina rampei în urmă cu mai mult de cinci, respectiv zece ani.

„Retro” 5 și „Retro 10” sunt sunt genericele sub care se va desfășura programul de difuzări de spectacole online, inițiat de Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad.  Acestea vor fi difuzate online, pe platforma www.evenitim.ro, în fiecare sâmbătă, începând cu ora 19.00.

Situația pandemică actuală ne oprește să ne primim publicul în sală. Așa se face că, ne-am gândit să vă bucurăm cu spectacole online. Astfel, în fiecare sâmbătă, de la ora 19.00, pe platforma www.eventim.ro, veți putea urmări producții care au ieșit din repertoriul teatrului nostru. Este, credem noi, o șansă unică să (re)vedeți spectacole de marcă și să vă reîntâlniți cu actorii noștri… în și din alte vremuri.” – spune Bogdan Costea, managerul TCISA.

Primul spectacol difuzat în cadrul acestui proiect este programat sâmbătă, 27 martie, de la ora 19.00. Este vorba despre „Codrii” de David Mamet, în regia lui Alexandru Berceanu – producție arădeană prezentă în anul 2010, în cadrul Festivalului Național de Teatru. Distribuția îi reunește pe Cecilia Lucanu-Donat și Alex Mărgineanu. Decorul este semnat de Doru Păcurar, costumele – de Oana Cătălina Văran, iar light-designul – de Lucian Moga. Spectacolul este recomandat persoanelor cu vârsta peste 16 ani. Biletele costă 20 de lei și pot fi achiziționate online, pe platforma www.eventim.ro.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *