Press "Enter" to skip to content

Spectacolul „Reunificarea celor două Corei”, difuzat online

Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad continuă seria spectacolelor difuzate online, cu „Reunificarea celor două Corei” de Joël Pommerat, în regia lui Radu Alexandru Nica – montare din stagiunea 2014 – 2015, care va fi difuzat pe platforma www.eventim.ro, sâmbătă, 24 aprilie, de la ora 19.00.

Cu acest spectacol, Radu – Alexandru Nica îşi continuă un traseu regizoral în care caută nu atât explicaţii pentru felul în care se manifestă azi „natura dragostei”, cât, mai degrabă, încearcă să decripteze mecanisme psihologice ce declanşează anumite acţiuni între oameni care intră în relaţii de „dragoste”. Şi o face pornind invers, aşa cum sugerează textele lui Pommerat, dinspre acţiunea fizică, redusă la esenţa ei, spre gândul care o declanşează. Totul, într-un univers în care fiecare individ e o „Coree”, iar celălalt, o altă „Coree” şi fiecare tinde spre o „reunificare” în fond imposibilă” – spun creatorii spectacolului.

Traducerea textului îi aparține lui Vlad Russo. Scenografia spectacolului este semnată de Ioana Popescu, coregrafia – de Florin Fieroiu, muzica – de Vlaicu Golcea, iar producția video – de Mihai Păcurar. Spectacolul este un bun prilej de reîntâlnire cu actorii: Dorina Darie – Peter, Alina Alina Vasiljević, Cecilia Lucanu – Donat, Mariana Tofan, Carmen Vlaga – Bogdan, Ovidiu Crisan, Andrei Elek, Zoltan Lovas și Ioan Peter.

Vă reamintim că biletul costă 20 de lei. Pentru a intra în posesia lui trebuie să accesați platforma www.eventim.ro, să alegeți spectacolul pe care doriți să îl vizionați și numărul de bilete. După finalizarea comenzii, veți primi pe mail, un cod de acces. Biletele pot fi cumpărate cu până la 30 de minute înainte de începerea difuzării spectacolului. După acest moment, vânzarea se oprește, iar spectatorii vor primi pe mail, un link pe care îl pot accesa cu codul înscris pe bilet. Linkul de vizionare este activ vreme de 24 de ore, astfel încât, puteți viziona spectacolul oricând în acest interval.

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *