Press "Enter" to skip to content

Spectacolul „Gulliver în țara Lilliput”, online

„Gulliver în țara Lilliput”, o adaptare după Jonathan Swift, este povestea pe care Trupa Marionete o dăruiește iubitorilor de teatru, duminică, 18 aprilie, de la ora 11.00, online pe platforma www.eventim.ro.

Spectacolul este un bun prilej de reîntâlnire cu actorii: Mircea Moș, Carmen Mărginean, Sorin Dorobanțu, Adina Doba, Oana Rogojină și Cristian Bordaș. Regia este semnată de Cristian Mitescu, scenografia – de Eugenia Tărășescu Jianu, iar muzica – de Dan Bălan.  „Gulliver în țara Lilliput” este un musical pentru copiii de peste 4 ani.

Vă reamintim că biletul costă 20 de lei. Pentru a intra în posesia lui trebuie să accesați platforma www.eventim.ro, să alegeți spectacolul pe care doriți să îl vizionați și numărul de bilete. După finalizarea comenzii, veți primi pe mail, un cod de acces. Biletele pot fi cumpărate cu până la 30 de minute înainte de începerea difuzării spectacolului. După acest moment, vânzarea se oprește, iar spectatorii vor primi pe mail, un link pe care îl pot accesa cu codul înscris pe bilet. Linkul de vizionare este activ vreme de 24 de ore, astfel încât, puteți viziona spectacolul oricând în acest interval.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *